Human Superfood

Een cameraploeg van Regio TV Midden-Noord krijgt unieke toegang tot de mysterieuze Human Superfood beweging. De extremistische vegans en milieuactivisten van deze beweging hebben een rigoureuze manier gevonden om klimaatverandering tegen te gaan.

In samenwerking met AVROTROS. Bekijk de webserie hier.

In Human Superfood krijgt een cameraploeg van RTV Midden-Noord unieke toegang tot de mysterieuze Human Superfood beweging. Deze groep claimt de oplossing te hebben gevonden van alle problemen van deze tijd: het coronavirus, de vluchtelingencrisis en de klimaatverandering. Eerder kwam de beweging al in de media als een gevaarlijke sekte met terroristische denkbeelden, maar niemand heeft de groep nog van binnenuit gezien. Presentatrice Ditte, cameraman Aaron en geluidsvrouw Nine willen met hun reportage ontdekken of de geruchten kloppen. Tijdens het maken van hun reportage, leren ze de extremistische vegans en milieuactivisten van de Human Superfood Movement langzaamaan beter kennen. Hoe ver gaan de leden echt om rigoureuze ideeën in praktijk te brengen?

Hoe dichter ze bij de ogenschijnlijk verschrikkelijke praktijken van deze groep komen, hoe meer Ditte overtuigt raakt van het gelijk van de Human Superfood Movement, waardoor ze steeds verder van de cameraploeg komt te staan. Aaron en Nine weten tenslotte door te dringen tot de meest duistere kern van de beweging.

Human Superfood is geschreven en gemaakt door Sven Peetoom en Marcelle Arriëns.Reacties zijn gesloten.

ACTING REEL
Vlucht
Human Superfood
Naakt voor de klas