Trainingen voor Young Professionals

Als young professional trainer ontwikkel ik Persoonlijk Leiderschap trajecten, trainingsprogramma’s en online learnings die aansluiten op een manier van leren die de young professional van nu het liefst wil. Daarom werk ik veel samen met opleiders die zich richten op deze doelgroep of met organisaties die hun young professionals willen trainen.

Veelvoorkomende thema’s:

  • Weten wat je wilt en keuzes maken
  • Ontdekken en benutten van je talent
  • Betekenisvol zijn
  • Imperfectie aandurven
  • Invloed op de werkvloer
  • Niets doen en balans vinden
  • Kwetsbaarheid en minder streng zijn voor jezelf
  • Regie nemen over je eigen groei

Veel trainingen zijn in bedrijf en op maat gemaakt naar de behoefte. Via sommige organisaties verzorg ik programma’s voor open inschrijving, waar je (vaak tegen kostprijs) als young professional op eigen initiatief aan deel kunt nemen.

Ik werk in een groot netwerk en ken veel goede trainers, coaches, sprekers, acteurs en andere creatievelingen. Wanneer je me belt of mailt denk ik met je mee welke opzet het beste bij je vraag past en help ik je aan de juiste mensen.Reacties zijn gesloten.

Trainingsacteur
Trainingen voor Young Professionals
Sunny Juliette (2018)
Zacht (2018)