De Stolp

 

(bovenstaande video is een versnelde edit van de 5 uur durende voorstelling)

Je loopt door het bos, ziet een bundel licht uit de grond komen, je kijkt. Daar, midden in het bos, onder de grond, woont iemand. Toch even stiekem gluren. Wie is dat? Wat doet ze daar? Volledig afgesloten van de buitenwereld leeft ze haar eigen leven. Maar is zij wel de enige die opgesloten zit?

De Stolp is een 5 uur durende videoinstallatie gemaakt voor Into The Great Wide Open 2013. Via een dakraam in de grond midden in het bos, volg je het leven van een stadsmeisje. De Stolp speelt met gevoelens van voyeurisme, isolement, contact, leedvermaak en herkenning.

Rol: Evelien
Producent: Flmknst
Muziek: Beloki – F. FwdReacties zijn gesloten.

Over mij
Trainingsacteur
Op reis met je coachvraag
Individuele coaching