Over mij

Ik combineer acteren en coachen. Om echte gezichten naar voren te halen. Want we zijn geraakt als we iets van een ander zien en herkennen dan onszelf.

Soms vind ik het lastig te bedenken wat ik het liefst wil. Er is zoveel leuks te doen. Dat is hoe we tegenwoordig opgroeien. Een wereld waarin alles binnen handbereik lijkt. Dat geeft ook druk en een hoge standaard. Want dan doe je toch gewoon wat je leuk vindt? Wat echt bij je past? En dan kun je toch ook wel iets betekenen in de wereld?

Ik buig me over dit soort levensvragen en hoe je hier stappen in zet. Ik werk regelmatig met mensen die moeite hebben met keuzes maken, alles perfect willen doen en het gevoel hebben dat ze er nog niet zijn. Dat het nog niet goed genoeg is. Deze verdieping gebruik ik in mijn acteerspel.

Hoe kun je genieten van je leven zoals het nu is, streven naar iets dat je wilt bereiken en daarmee positieve impact hebben op je omgeving? Welke uitdagingen kom je daarin tegen en hoe ga je ermee om? Ik zie dat het kan en wil anderen daarin meenemen.

Opleiding

2018-2019: ITP Instituut voor Transformatie Psychologie, Beerta. Tweejarige therapeutische specialisatie opleiding Voice Dialogue & Transformatie Psychologie. NOBCO, CRKBO geregistreerd en meer.

2017: ITIP school voor leven en werk, Zutphen – Energetisch werk, De taal van het lichaam.

2016: Kemna Casting, Amsterdam. Acteren voor de camera.

2015-2016: ICM opleidingen & trainingen, Utrecht. Coachingsopleiding.

2014: ICM opleidingen & trainingen, Utrecht. Trainersopleiding.

2013: Dubbel E acteerservice, Amsterdam. Post-HBO Basisopleiding Trainingsacteur. CPION gecertificeerd.

2008-2012: Hogeschool Utrecht, Amersfoort. B Creatieve Therapie Drama.
Afstudeerproject: De dramatherapeut als trainingsacteur.Reacties zijn gesloten.

Samoeraai (2019)
Sunny Juliette (2018)
Over mij
Zacht (2018)